Nasveti, Vsakdan

Vsak vikend na izlet?

Razmišljate in iščete destinacijo, kam bi šli na izlet? Naj vam pomaga turistični vodič ali boste kar na slepo roko šli nekam in kam boste prispeli tam si boste ogledali pokrajino in uživali s svojo boljšo polovico? No, izbira je popolnoma vaša, kam boste šli, kaj boste delali ni naša stvar je to kar vaša osebna, družinska stvar, lahko pa vam podam recimo ideje, kam pa bi se lahko podali na lepše, smem? No, bom kar vseeno povedala. Napisala vam bom par destinacij na katerih sem sama osebno že bila in vam jih toplo priporočam, če pa se boste za katero izmed njih odločili bom pa še toliko bolj vesela, ker vem, da sem nekomu dala dobro idejo in mi bo prav v veselje. Te destinacije so lahko na primer: Bohinjsko jezero, Lovrenška jezera, Bled, Slap Orglice pa še par jih je, ampak mislim, da je to vsaj za informacijo kolikor toliko dovolj.

Slap Orglice s partizansko bolnico | KRAJI - Slovenija

Vse destinacije so mi bile res fenomenalne in svetovne. Po pravici povedano pa mi je bilo najlepše na Slapu Orglice, to pa zato, ker je tako romantičen pridih, kot da bi telenovele gledal, pa sama s fantom sva bila tam, brez družine, sama sva se podala na ta izlet in je bilo res prelepo, kot sem rekla, slap pada lepo, in sem se počutila kot v telenovelah.

Družina - saalbach.com | Tourismusverband Saalbach Hinterglemm

Drugače pa kamorkoli se gre z nekom s katerim nam je prijetno, pa lahko pridemo nekam v blato, pa če smo z nekom, ki ga imamo radi nam bo še ta izlet svetoven, ker bo že zaradi slabe izbire destinacije ogromno smeha. Če ne drugače si med vikendom en dan v vikendu privoščite in kam odpeketajte, ne bo vam žal, pa še sprostili se boste lepo.