Nasveti

Vrhunske kocke za otroke

Kocke Hubelino so sestavljene iz kvalitetne plastike

Igranje je pomemben del odraščanja vsakega otroka. Dandanes pa svojemu malčku lahko ponudimo ogromno različnih igrač, ki mu bodo pomagale se učiti in hkrati zabavati. Kocke Hubelino pa imajo pri tem prav poseben pomen. Otroci veliko odnesejo od igranja, kjer uporabljajo različne kognitivne in socialne veščine. Sestavljanje in grajenje različnih prog, stez in drugih objektov iz kock pa jim bo razširilo domišljijo. Obenem pa so take igre odlične za skupinsko igranje. Tako se otroci učijo sodelovanja, skupinskega reševanja težav ipd.

Hubelino kocke so združljive z drugimi kockami

Dandanes lahko na trgu opazimo veliko ponudbo raznovrstnih kock različnih proizvajalcev. Velika prednost Hubelino kock pa je ta, da so združljive z drugimi proizvajalci. To omogoča našim otrokom ustvarjanje edinstvenih struktur, ki presegajo omejitve določenega sistema kock.

Kocke Hubelino

Kocke Hubelino so kompitabilne z Lego Duple

Kocke Hubelino so sestavljene iz kvalitetne plastike. S tem se prepreči izraba ob pogostem igranju. Obenem pa sama plastika ni škodljiva človeku ali naravi. Tako so vse kocke primerne za igranje otrok od 3+ let starosti.

Otroci spoznavajo svet okoli sebe preko igranja

Otroci se z igranjem učijo o svetu in pravilih sveta okoli njih. Hubelino edukativne igrače pa so namenjene izboljšanju in olajšanju omenjenega procesa. Tako vsebujejo ključne komponente, ki otrokom pomagajo spoznavati pravila sveta in njihovega okolja.

Vsaka omenjena igrača je namenjena njihovem kognitivnem, socialnem in čustvenem razvoju. Pri razvoju kock in drugih igrač Hubelino sodelujejo strokovnjaki iz različnih področij razvoja otrok. Pedagogi, psihologi, učitelji in drugi strokovnjaki pomagajo pri ustvarjanju raznovrstnih stez za frnikole, gradbenih kompletov in kock. Vse to pa pomeni, da bodo naši otroci pri igranju deležni:

  • Učenja osnov delovanja gravitacije preko igranja s frnikolami
  • Logičnega razmišljanja preko sestavljanja stez za frnikole
  • Kreativnega razmišljanja z grajenjem edinstvenih objektov iz raznoličnih kock
  • Sodelovanja in ustvarjanja prijateljstev z drugimi otroci

Raziskovanje barv, vzorcev, številk in črk s Hubelino igračami

Velika komponenta vseh Hubelino igrač je ta, da pomagajo našemu otroku pri spoznavanju osnovnih elementov našega sveta. Same kocke so živih in preprostih barv, ki se jih bo naš otrok zlahka zapomnil in poimenoval. Obenem pa učijo naše malčke s spoprijemanjem z osnovami računanja, branja in pisanja.

Grajenje stez pa je odlično orodje za razvijanje sposobnosti reševanja logičnih težav. Vse to pa pomeni, da so omenjene kocke idealne igrače za naše otroke. Pri razvijanju kognitivnih in socialnih sposobnosti pa se otroci izredno zabavajo. Tako bodo bolj pripravljeni na svoje življenje v kasnejših letih, saj se bodo lažje znašli v svetu, kot tudi ustvarjali nova prijateljstva.