Nasveti, Nerazvrščeno, Vsakdan

Velika ponudba, veliko preglavic?

Ko menjavamo določene stvari v stanovanju / hiši, velikokrat ne vemo kaj bi sploh kupili. To pa ne vemo zato, ker je ponudba tako zelo velika, kot recimo včasih ni bila in ne vemo kaj bi kupili. Iščemo na primer nova okna, ampak je ponudnikov, kateri prodajajo to tako zelo veliko, da ne vemo h kateremu bi sploh šli, pri katerem bi okna kupili. Vem, ko smo pri nas doma kupovali ALU veliko okno, saj nismo vedeli h komu bi šli.

Image result for ALU okna

Na koncu smo se odločili ko smo se z več ljudmi posvetovali in na podlagi njihovih mnenj, ker so oni že šli čez to kupovanje oken in vedo, če so jim všeč ali ne, to kar so kupili in samo na podlagi tega smo se odločili kje bomo kupili to veliko okno. Saj, ko je vsega toliko saj ne veš več kaj bi sploh kupil. To je enako kot da greš v restavracijo in ima preko 100 jedi na razpolago kaj bi lahko jedli.

Image result for ALU okna

Ko si dejansko tam ne veš kaj bi jedel, ker najdeš sigurno 5 res dobrih in si v veliki dilemi. Zato je po eni strani bolje, da je ponudbe manj, kot je to bilo včasih, ker se lažje odločiš, ampak po drugi strani pa je super, da je več ponudbe, ker prihajajo na sceno vedno novejši ponudniki in lahko imajo tudi boljšo robo, ampak seveda ni pa odvisno, da je temu tako. Pač so plusi in so minusi velike ponudbe. Ampak v vsaki stvari se vedno najde nekaj dorbega!