Nerazvrščeno

Ura.

sik-life / Pixabay

Kaj vam pomeni beseda moda? Modni trendi? Modni dodatki? Ali ima vse to kakšen poseben pomen za vas? No naj vam povem, da meni osebno je vse to top in kul! Posebej rada imam modne dadatke, kot recimo uhane, prstane, in pa ročne ure, to pa najbolj obožujem, saj poudari na celoten outfit največjo noto.


Ura je tista, ki naredi človeka bolj unikatnega, bolj modnega. Ne naredi človeka samo obleka, temveč tudi vsi ostali deli, dodatki. Najbolj pomembno je, da ne vržemo nase vsega kar nam pade pod roke, saj preveč pa tudi ni več okej, ampak smo na koncu že preveč kičasti. Potrebno je vedeti kaj imamo oblečeno in na podlagi tega kombiniramo kaj bi najbolj ustrezalo skupaj. Pa tudi izjemno pomembno je da če smo oblečeni športno, da točno vemo kaj bi naj sploh pasalo skupaj, če smo oblečeni za čez dan tudi je pomembno, da ne damo nase vse, ali pa če gremo ven žurati, je potrebno gledati kaj bi ustrezalo k našemu celotnemu izgledu.

Na nek način moramo imeti malce žilice za „ustvarjanje“ našega videza. Včasih vidim kakšno žensko, ki ima res malce preveč na sebi, da je bila res že izven meje dobrega okusa, plus tega takšen make up, da ne veš ali je ravno prispela iz cirkusa in so jo tam malce namaskirali ali je res tako naličena. Nočem nobene ženske zasmehovati, vendar določene žal res nimajo ravno žilice za modo in ličenje.

Kaj pa vi rečete na to temo?