Nasveti, Nerazvrščeno

UMETNE TREPALNICE SO PRETEKLOST

Zaradi želje po dolgih in gostih trepalnicah marsikatera ženska prisega na umetne trepalnice. Tiste, ki jih namestimo same ali tiste, za katere odštejemo kar nekaj denarja v kozmetičnih salonih. Pri uporabi umetnih trepalnic se ne moremo izogniti agresivnim, močnim lepilom, ki naravnim trepalnicam škodujejo. Z odstranjevanjem pa lahko umetne trepalnice tudi populijo in poškodujejo naravne. Močna lepila lahko povzročijo alergijske reakcije, srbečico in rdečico. Zaradi vseh negativnih posledic, ki jih umetne trepalnice povzročajo, se vedno več žensk odloča za uporabo seruma za rast trepalnic, ki blagodejno vpliva na trepalnice v korenu. S tem pospešuje rast in trepalnice ščiti pred zunanjimi vplivi.

ZAKAJ JE SERUM TAKO UČINKOVIT?

Serum za rast trepalnic vsebuje 100 % naravne in varne sestavine, ki so primerne tudi za občutljive oči. Je klinično preizkušen in dermatološko potrjen. Trepalnice ščiti pred lomljenjem in izpadanjem. Posebnost seruma je tudi, da trepalnice pridobijo temnejšo barvo, kar ustvarja make up učinek brez maskare. Dolžina trepalnic se lahko podaljša za kar 25 %, gostota pa vse do 85 %. Kombinacija skrbno izbranih naravnih in klinično testiranih sestavin v serumu za rast trepalnic dokazano deluje blagodejno na vaše trepalnice. Serum sestavljajo naravne sestavine, ki so primerne za občutljive oči in ne povzročajo rdečice, solzenja ali pekočega občutka. Inovativna formula v EYELASH serumu za rast trepalnic zaradi specifične molekularne sestave zagotavlja takojšnje delovanje in hidracijo za vidne rezultate.

NANOS JE ENOSTAVEN

Postopek nanosa seruma vam vzame le minuto vašega časa, saj je zelo enostaven za uporabo. Za optimalen učinek je najbolje, da ga nanesete 2-krat dnevno: zjutraj in zvečer pred spanjem. Predel okrog oči nežno očistite. Serum za rast trepalnic EYELASH nanesite s priloženim aplikatorjem na zgornjo in spodnjo veko tik ob trepalnicah. Po nanosu pustite serum delovati nekaj minut, da se vpije. Ena terapija zadostuje za 1 mesec uporabe. Velika prednost seruma je, da ga lahko uporabljate v kombinaciji z drugimi kozmetičnimi izdelki in ličili.