Nasveti, Nerazvrščeno, Vsakdan

Ta prelepa Vipavska dolina

Včasih si pač preprosto moremo vzeti čas in trenutek samo zase in za nobenega drugega. Življenje je samo eno in v tem življenju so vzponi, so padci in je stres, skoraj pri vsakem človeku je ta neprijeten stres. In kaj se zgodi, če je stres? Preprosto ni v redu za nas kot osebe, če živimo venomer pod neko obremenitvijo.

Moremo si kdaj pa kdaj vzeti trenutek časa samo za nas. Če gremo v kakšne kraje, ki so res obdani z naravo, svežim zrakom, lahko lepo zadihamo in spet pridemo malce k sebi, da se naše telo resitira bi lahko rekli. Recimo Vipavska dolina je eden izmed takšnih krajev, ki so res lepi, pomirjujoči in tam se lahko tako sprostimo, da se bolj res ne moremo.

Image result for vipavska dolina

Čas zase je res eden pomembenjših reči, ki jih moremo nuditi sami sebi. Naše telo se od vsega stresa, ki nas čaka malo tu malo tam samo ne bo resitiralo in začelo malce dihati in misliti nase, to moramo mi kot ljudje sami sebi narediti, šele potem je to tisto pravo kar bomo naredili zase. Saj veste kaj pravijo ljudje nasploh? Če si ne boš pomagal sam, kdo pa ti bo pomagal? Prvo je potrebno poskrbeti samo zase in samo zase, potem šele drugi. Če pomislite malce bolje, ljudje okoli vas ne bodo srečni zraven vas, če ne boste vi sami osebno zadovoljni sami s seboj, ni tako? Tako da ja, poskrbite zase in za svoje zdravje, svoje telo in svoje dobro počutje.