Vsakdan

Smešne blondinke

Vedno sem se spraševala zakaj vici pridejo ven samo glede blondink. Nikoli (vsaj v večini ne) ne slišiš da bi se norca delali iz črnolaske, rdečelaske, ali iz katere v drugi barvi las. Zakaj bi te ravno blondinke morale oziroma kao so tako »butaste«?! Saj nimam nič proti tem vicem, nikakor ne, ampak vedno se sprašujem zakaj so ravno te blondinke kao smešne blondinke.

blonde-fail-pics

Sama sem blondinka in se s temi vici ne obremenjujem, da bi bila jezna, ker včasih kje kaj bolj grdo piše, ne, jaz se tem vicom samo smejim. Včasih je kdo malce nesramen in pove v službi ali pa doma kdo kakšen vic o blondinkah, in ker sem pač edina blondinka naokoli, v večini so vse rjavolase ali črnolase, oranžne (kar je sedaj zelo v modi), tako da povedo vic in potem pogledajo mene, češ da ja vem da name to leti in mislijo, da se bom jezila, ampak se nena, jaz se temu samo smejim. Zakaj bi tem barabicam dala veselje pa se jezila, če ni vredno.

Raje sem tako kot nekateri igralci, ko se sami iz sebe delajo norca pa jih vsi drugi ljudje občudujejo in samo gledajo, kako so lahko tako mirni, če kdo grdo govori o njih ali pa ko celo kaj grdega sami o sebi bleknejo. Priznam, da včasih mi malo dvignejo prag tolerance, ampak se zadržim. Dvigne me zato, ker vem da govorijo te vice samo o blondinkah namerno, ker sem jaz blondinka, ne bi se jezila, če bi še tudi kaj drugih vicev govorili ne pa samo o blondinkah, tako da ja vem, da leti vse name. To me razjezi včasih, ne druga.

funny-blonde-fail-14

Kajti je veliko prečudovitih in smešnih vicev, ampak ne tistega pa ne povedo. Ampak verjamem, da se bom lahko tudi jaz kdaj njim norca delala, vem da bom enkrat našla vic za vsakega izmed njih in se bomo še malo njim smejali. Hihihi.

Za konec pa še en vic

Zakaj se blondinke trikrat smejijo na vic.
Prvič ko jim ga poveš.
Drugič ko jim ga razložiš
in tretjič ko ga razumejo.