Nasveti, Nerazvrščeno, Vsakdan

Si naši mali zakladki zaslužijo ->

Otroci in njihova mala nagajivost, le kaj bi brez teh malih zakladkov. Ko jih imamo si želimo le malo miru, ker so tako naporni na momente, vendar ko pa jih nimaš zraven pa se ti zdi, da ti del tebe manjka. Me prav zanima, če si tudi oni tako mislijo za nas, starše.

Ne bi rekla, kajti vem, ko sem bila sama majhna nisem tako zelo cenila in bila zraven staršev kot jih sedaj. Sedaj bi vsak trenutek preživela z njimi, ker vem kako so ti momenti dragoceni, in sem kar malo jezna, ko gledam za nazaj kakšna sem bila, ko sem raje bila kje drugje, s prijatelji kot pa doma. Vendar takšni so vsi otroci. Dokler ne odrasteš ne veš kaj pravzaprav imaš, da moreš le to ceniti in negovati to ljubezen. Ampak saj ugotovimo, slej ko prej kaj je najbolj pomembno v našem življenju, in to je medsebojna ljubezen! Vendar čeprav se imamo vsi med seboj tako radi kolikor se le da se pa včasih moramo pocrkljati s kakšnim darilom, kajne?

Image result for metroshop otroške posteljnine

Moj sinek ima zelo rad Supermana in sem si rekla, pa zakaj ga ne bi razveselila in mu kupila nekaj posebnega, kjer bo tega junaka lahko gledal vsak dan. In sem šla na splet, vpisala v brskalnik otroška posteljnina in našla nekaj za mojega malega princa. On je bil v šoli, hodi namreč v drugi razred in je prispela pošiljka s posteljnino, sem mu preoblekla vse in ko je prišel domov ter videl Supermana na svoji postelji je bil res zelo zelo vzhičen in nenormalno vesel.

Mogoče se komu zdi da je posteljnina bolj ženska zadeva, da je to všeč samo ženskam kako izgleda, ker smo pač bolj ženstvene, bolj gospodinje in tako, vendar ni res. Tudi otroci, čeprav so majhni so jim takšna darila nenormalno všeč, sploh ko imajo njihovega risanega junaka, ki ga nato venomer gledajo in še sama se spomnim, ko sem bila majhna kako padeš v nek svoj svet in čeprav je samo posteljnina, otroci si to narišejo v svojem svetu neko risanko in se igrajo in ne znam opisati, v glavnem verjemite všeč jim je to pa čeprav je samo kos blaga, na njih je vendarle njihov risani junak – SUPERMAN v našem primeru!