Elektronika, Nasveti, Nerazvrščeno, Posel, Vsakdan

Pripomočki za delo so nujni

Pravijo, da ko se dela se dela! Če smo mojster v izgradnji ograj moremo to res obvladati in imeti za to vso orodje. Če smo mojster v elektriki moremo prav tako imeti vso potrebno orodje in vedeti kaj delamo. Če smo mojster v menjavanju oken spet moramo vedeti kaj delamo in imeti vso potrebno orodje. Bodisi so to različni izvijači, laserski metri, šraufi po domače rečeno in tako naprej, vsak pripomoček za delo je pri določenem delu pomemben, pomembno je prav tako da imamo s seboj kolikor se le da vse stvari, mogoče še kakšno več ki mogoče ne bi je potrebovali ampak nikoli se ne ve.

Rezultat iskanja slik za technology

Včasih pridejo kakšni delavci nekaj narediti h komu in potem jim manjka en pripomoček za delo in ne morejo le tega narediti, ker ga pač nimajo in morejo priti spet drugič. Ni bolje torej imeti nekaj več v kovčku za orodje kot pa premalo?

Ena ali pa dve stvari več pa ne pomeni, da bo kovček kaj bistveno težji. Jaz pravim, bolje več kot pa premalo. Enako je z ženskami, samo poglejte naše torbice, v njej imamo polno stvari, ki jih dejansko ne bi potrebovale, ampak pač moremo jih imeti, ker če pa slučajno nimamo ene stvari pa jo ravno tisti trenutek, ko je pač ni v torbici pa potrebujemo! In vedno je tako, ko nekaj nimaš ravno tisto potrebuješ, a prej si lahko imel eno leto nekaj zraven sebe venomer pa nisi nikoli potreboval. Zato pravim, da je vedno bolje imeti vse s seboj kot pa potem iskati oz. ne imeti.