Moda in lepota, Nasveti, Nerazvrščeno, Vsakdan

Prečudovite kopalnice …

Vsi hočemo svoj domek urediti kar se da po najnovejših standardih, kar se da moderno, lepo, funkcionalno, vendar včasih, če hočemo pa še kakšno posebnost je pa za njo potrebno pač malce več odšteti. Kopalnice, kuhinje, dnevne sobe in tako naprej, vse to urejamo enkrat za nekaj časa, ne urejamo in ne kupujemo pohištva vsake tri mesece, no vsaj pri meni in ljudeh, ki jih jaz poznam je tako, kako pa je pri vas pa veste le vi. Vse kar delamo v svojem domku delajmo tako, da je nam všeč, ne da bo drugim všeč, kajti mi bomo vsak dan preživeli recimo v kopalnici, vsak dan se bomo gledali v ogledalu, ko si bomo umivali zobe, ko se bomo tuširali ipd..

Poznam namreč par oseb, ki opremljajo svoje stanovanje na podlagi tega da bo drugim všeč, zato ker hočejo izstopati in delajo nekaj posebnega zato, da ko bodo ljudje vstopili v njihov dom da bomo presenečeni in bodo osupnili. Ne, to je napak, osupniti moramo MI, in to vsak dan ko vstopimo v naš prečudovit domek. Če ne bomo vsak dan znova osupnili, pomeni, da smo nekaj naredili narobe in da to ni to kar je nam všeč. Se pa tudi recimo sama zalotim, da ko nekaj opremim, in ko že kupim pohištvo, ga zmontiramo in še vedno mi nekaj manjka, ampak ne vem kaj, se to tudi vam kdaj zgodi? No meni se kar pogosto pri urejanju doma.

Večkrat mi kaj manjka in bolj ko tuhtam ne vem, velikokrat pa sama ne upam preveč urejati, ker me je pa po drugi strani strah, da ne bom preveč mimo biksnila in bo izpadlo vse skupaj »češko«. Ampak kaj hočemo, včasih pač moremo malce se zmotiti in mimo biksniti, da na koncu pridemo do tistega pravega cilja, ni tako? Glavno, da je konec takšen da nam bo top!