Nasveti, Nerazvrščeno, Vsakdan

Pozdravimo se!

Zdravje je tisto glavno, ki je pomembno vsakemu človeku, saj brez zdravja smo nič. In če smo slučajno bolni, nas nekaj muči, kako se boste pozdravili? Boste takoj leteli k zdravniku, ki vam bo predpisal same tablete ali se boste znajdli sami in si sami poiskali alternativno pomoč? Jaz osebno sem tisti tip človeka in nasploh moja družina, kateri raje prej sami najdemo neke rešitve in če nam res še kar ni dobro šele potem gremo k zdravniku po nekaj.

Image result for happy healthy people

Ampak to ne vem če se je mogoče enkrat pri meni zgodilo, da si sama res nisem mogla pomagati, ker se mi stanje nikakor ni izboljšalo in sem pač mogla iti k zdravniku. Imela sem namreč neke težave s kašljem – dihanjem, ne vem niti kako se je vse to imenovalo kar me je mučilo, pa čeprav sem vse poizkusila ni šlo na bolje, cele noči nisem mogla spati ker me je skoz in skoz sililo na kašljanje, izboljšanja pa ni bilo in šment, sem mogla obiskati mojo zdravnico.

Če mi ne bi bila takšna sila, da na momente že prav do sape nisem mogla, ker sem v eno kašljala čeprav nisem imela kaj kašljati, kar sililo me je in sililo, takrat sem pač dobila pri zdravnici nek pihec in tisto mi je res takoj pomagalo, ampak to je bila res že sila. Drugače, vem da enkrat me je nekaj želodec mučil pa sem si kupila konopljino smolo, kajti videla, sem da so ljudje nad tem zelo navdušeni in sem si rekla, eh bom pa probala in res je vrhunska ta stvarca. Pa tudi zadnje čase zelo oglašujejo te reči s konopljo in dejansko pomaga. Res raje nekaj naravnega kot pa te tablete, ki imajo tisoč in en negativni učinek ob jemanju! Se strinjate z menoj?