Nasveti, Vsakdan

Potreben je postopek, nato odločitev

Informacije so pomembne! Vsak prenaša določene informacije, ki lahko komu pomagajo, nekomu pa škodujejo, sploh, če so informacije napačne. Zdaj bomo tukaj obdelali informacije glede lasnih podaljškov. Več informacij kot dobite o podaljških več boste vedele, kako se sploh spopadati s tem, ko se prvič odločite za to. Ko ste že enkrat imele podaljške in si jih pač sedaj znova dajete gor ni noben problem, ker to že znate, večji problem je za tiste, ki še tega niso uporabljale in jih je strah, ker ne vedo, če bodo prav naredile, takšna sem bila sama, ko se spomnim, da sem prvič uporabljala tole zadevco. Kot prvo, na voljo so tri različne vrste clip on podaljškov, torej:

-naravni,

-sintetični in

-podaljški v obliki lasnih dodatkov

Lasni-podaljski4.jpg

tole je prvo kar morate same pri sebi razčistiti, preden boste nadaljevale vse skupaj. Ker če ne veste kakšen tip las želite, boste težko nekaj kupile, če nimate recimo pojma kako in kaj. Potem naslednje kar je pomembno je stil podaljškov, ker obstajajo:

-ravni,

-valoviti in

-skodrani.

ravni lasje | Modna zvezda

Če želite imeti kdaj ravne lase, kdaj skodrane si pa kupite dvojne lasne podaljške in jih pač vstavljate glede na to, kakšno pričesko si boste naredile za določen dan. Če se odločite za podaljške morate vedeti, da ti lasje potrebujejo nego, tako kot vaši naravni lasje! To so najpomembnejše stvari, ki jih morate vedeti, to je začetek. Ko pa dobite domov lasne podaljške pa je samo na vas kako boste eksperimentirale in si to vstavljale. Vsak začetek je težak, tudi ko smo se prvič naučili voziti kolo ali kuhati je bilo težko in niste vedele kako bo, tako pa bo tudi glede tega. Mogoče vas bo nekaj minut zafrkavalo kako kaj prijeti, ampak verjamem, da se boste kaj hitro znašle. Pa vso srečo dame!