Nasveti, Vsakdan

Opremljanje stanovanja.

Hiša, stanovanje, garsonjera. Vseeno je kje živimo in kako živimo. Moramo pa imeti streho nad glavo, zunaj se ne da živeti. Gledati moramo, da se čez mesec preživimo, gledati moramo na to, da pridno delamo, da si bomo lahko odplačali vse mesečne stroške ter našo streho nad glavo. Pomemben del naše strehe nad glavo pa je tudi absolutno pohištvo. Lahko, da ko se vselimo v objekt, da je že opremljeno, lahko pa tudi da ni. Sama, ko sem se preselila v stanovanje ni bilo opremljeno, morala sem si vse sama opremiti. Sprva že tako nastanejo stroški, ker je treba stanovanje kupiti, ga malo polepšati, stene in to, vedno v glavnem nastanejo stroški in si zato tudi nisem kupovala še pohištva, ni bilo ekonomske računice.

Izdelali smo pohištvo v modernem in razgibanem stilu | Novice ...

Sedaj pa sem si začela malo po malo kupovati nove reči, da si res uredim tako kot sama hočem. Kar nekaj časa bo še trajalo, ker vseeno, že recimo, če si kupim novo kuhinjo to stane nekaj sto evrov, tako da bo potrebno kupiti vsake toliko časa nekaj. Počasi se daleč pride, takšen je rek, ki pa je še kako resničen. Moji nasveti so namreč naslednji: prvič, da nikoli ne hitite, delajte v svojih zmožnostih, kupujte toliko koliko pač imate mesečnega proračuna, drugič, ne sekirajte se, če imate trenutno stanovenje grdo opremljeno in da imate slabše kot kdorkoli drug, verjemite čez čas lahko imate še lepše kot pa kdorkoli drug in tretjič, urejajte si stanovanje tako, da se boste vi počutili udobno in domače, ne da bo drugim všeč in lepo. Pa čeprav je nametano pa če je vam to všeč imejte tako, ne se ozirat na druge!

Vrtno+pohištvo1.gif

To so moji nasveti, ker vem kako sem se včasih jaz za brezveze sekirala, in zdaj sem videla, da sem se za prazen nič sekirala. Sem kakšna sem in imam tako kot se sama najbolje počutim. Sama hočem imeti nobl stanovanje, ampak ker sedaj ni tako veliko denarja pri hiši si pač urejam postopoma in vem, da bo nekoč točno tako kot hočem sama imeti. Kot sem rekla, počasi se daleč pride!