Nasveti, Nerazvrščeno, Vsakdan

Obsedenka z lepotičenjem?!

Kremice, lepotilni pripomočki, ličila, uff to je meni najboljše in ravno zaradi tega sem rada ženska in sem vesela, da sem se rodila kot ženska! Ko pa sem bila majhna moram reči, da sem se raje kot z dojenčki igrala z avtomobilčki pa niti nisem razmišljala toliko o lepoti, ličilih in vse to, sedaj pa sem tako obsedena z ličili, kremicami in vse to da kar joj.

Ko grem v trgovino pa vidim nekaj lepega in že kupim. Včasih sem skoraj preveč obsedena z lepotičenjem, ampak kaj naj, meni je to všeč. Sem pa enkrat par mesecev nazaj po spletu kupila eno kremico, ker sem brskala po spletu in sem logično našla nekaj, ker tako vedno nekaj najdem in sem že naročila, ker nekaj takšnega nisem še nikoli imela in sem si rekla, da bom preizkusila. Videla sem namreč nekaj kar se imenuje polžja kremica in naj bi imela dobre rezultate in ker sem obsedena z vsem tem logično, da sem kupila in preizkusila. In ni mi bilo žal, da sem! S to kremo sem sedaj po parih mesecih še vedno zadovoljna in jo priporočam vsakemu uporabniku, katerega le zanima kaj takšnega.

Pa tudi, ko gremo s prijateljicami na kavico in seveda o čem bodo pa ženske čvekale kot pa o moških in modi? In logično sem jim povedala za to kremico, videle so tudi kako lepo sijočo kožo imam in so še same preizkusile, sedaj pa smo že kot nek klub, ker vse uporabljamo to kremo, in se prav smejimo ena drugi, ker smo tako smešne, ker smo postale obsedene z njo. Rada sem zapeljiva, rada sem sexy in všeč mi je da sem to kar sem, da rada preizkušam nove stvari od hrane, do ličil, kozmetike, oblačil in tako naprej, kajti če ne bi vsega preizkušala ne bi vedela katera stvar je dobra in katera ne, ter tako lahko tudi komu svetujem kaj naj si kupi in kaj ne. Hja, rada sem ženska kaj naj rečem, hihihi.