Nasveti, Vsakdan

Notranja in zunanja lepota, oboje je pomembno!

Ženske in naše modne muhe. To si verjetno vedno mislijo naši moški in moški, ki nas hočejo osvojiti. Ampak poglejte vi moški po drugi strani, za koga se pa ženske urejamo? Samo zaradi vas! Lepšamo se in iščemo nove stvari v katerih bi bile lepše in to samo zaradi vas, ker ste nam tako všeč. Bi kateri moški pogledal neurejeno žensko? Hmm, malokdo se zagleda v neko neurejeno, vsi pogledi letijo samo na neke sexy urejene ženske. Verjemite, ker sem sama to preizkusila!

Živahna spuščena pričeska - Lepota: Elle.si

Ko se nisem rihtala me noben niti pogledal ni, ko pa sem se začela rihtati pa vsi pogledi direkt vame, hja, potem pa še recite vi moški, da imate raje ženske, ki so naravne, brez make-upa, brez vseh dodatnih stvari?! Ker ni res! Ampak niso važni moški, važno je, da me vemo, da se je če ne druga lepo urejati zase. Sama sem postala v zadnjih letih takšna, da se vedno moram urejati, lasje, nohti, obraz, vse imam rada urejeno, drugače se ne počutim sproščeno in samozavestno. Pa začnimo pri laseh. Včasih imam dolge lase, včasih kratke. Kako to? To so pa oxy klipi!

12 idej za organizacijo in shranjevanje ličil | mejkapGLAVNIKI | VSE ZA NEGO, RELAKSACIJO IN LEPOTO | Katalog ponudbe ...

Oni mi omogočajo, da pričeske urejam kakor si sama zaželim. Če imam dan, ko hočem neko kratko pričesko jih odstranim, ko pa imam željo po dolgih laseh pa si dam te podaljške noter. Tako simpl kot pasulj je tole. Potem tudi nohte imam rada pobarvane. Ponavadi si vsaka dva do tri dni menjam barvo laka, da imam vsake toliko časa spremembo. Make-up pa kaj naj rečem. Nimam besed. Naličim se kot se vse ženske ličijo. Hehe. Zatorej punce, ženske, dame! Skrbite zase in svoje dobro počutje, ne glede na pripombe moških.