Nasveti, Nerazvrščeno, Vsakdan

Nenehna vprašanja o menstrualni skodelici

Ljudje smo na nek način sprogramirani, da imamo vedno vprašanja, vedno nas nekaj zanima, vedno moremo biti v večini z vsem na tekočem, vedno nekaj, takšni pač smo, kaj hočemo, ampak to ni nič slabega temveč je to zelo dobro, kajti, če smo z vsem na tekočem vemo kje stojimo, da nas kdo ne obrne naokoli, ampak trdno stojimo na tleh in stojimo za svojimi trditvami! Pa, če se osredotočimo na eno tematsko temo in to naj bo menstrualna skodelica, kajti vprašanja o menstrualni skodelici so res zelo zanimiva, ko poslušaš kaj vse ženske sprašujejo. Seveda, da jih je strah in da hočejo vedeti vse, prav vse. Recimo vprašanja kot so, ali so varne, ali lahko pristanemo v neprijetni situaciji, da gre kaj ven in bom hodila po mestu, če bom slučajno tam okrvavljena, ali to kaj vpliva na zdravje, ali se da lepo spraviti to zadevico ven in še in še vprašanj.

The Best Sales Questions to Ask Customers - Carew International

Moram reči, da svoje prijateljice, ko se pač pogovarjamo v veliki večini odgovorijo, da uporabljajo to zadevico in so res zadovoljne, da ne bi šle nazaj na tampone, kajti menstrualna skodelica lahko zdrži do 12h medtem, ko tampon zdrži le do 8h, prav tako skodelica se uporablja zelo dolgo je za večkratno uporabo, medtem, ko tampon je za enkratno uporabo.

Ne rečem, pri vsaki stvari so dobre in slabe plati ja, to je res, ampak sama prisegam trenutno na skodelico. Kaj pa ti? Članica h kateremu klubu pripadaš? Team skodelica ali team tampon?