Nasveti, Vsakdan

Ne hvali se tam kjer ni potrebno…

Odvzem vozniškega dovoljenja? Resno?! Niti slučajno si ne bi privoščila tega! Imam pa bratranca in sestrično, ki si večkrat tako privoščita divjo vožnjo, da bi jima jaz sama na licu mesta vzela vozniško dovoljenje, če bi bila ženska v modrem.

Pravila za varno pot v šolo | Marmelina | Vsakdanje – povsem enostavno

Ker smo imeli enkrat družinsko srečanje in seveda pride vsa žlahta, pa sta se tako hvalila, ja kako onadva vozita, kolikokrat jih je že policija ustavila in kolikokrat so jim pobegnili in takšne fore. Meni je kar slabo od njunega nakladanja s tem res. Pa kako so ga pili pa potem šli za volan, pa se je spet ne vem kaj zgodilo. To je njima smešno, ampak jaz osebno se s tem ravno ne bi hvalila. Najraje bi jima kaj nazaj povedala, ampak se mi ne da kregati z njima zato sem raje tiho. Ampak oni so kao v naši žlahti najbolj inteligentna družina in bogata družina in se tako nosijo, da te glava peče.

Zato pa se ne morem družiti z njimi, ker mi gre to nakladanje na živce ta njihova aroganca in egoizem. Pameten človek se s takšnimi kao „podvigi“ ne bi hvalil, zame je pameten tisti človek, ki se ne hvali s tem kolikokrat so pijani vozili in kolikokrat jih je policija ulovila. Ampak kaj češ, nekaterim denar hitro v glavo vstopi in mislijo, da lahko počnejo kar hočejo. Tudi mi doma imamo denarja dovolj za živeti in za zabavo, ampak ne bi pa ljudi tako vzvišeno gledala, ker sem kao nekaj več.

Eni so res takšni ljudje, kot moja sestrična in bratranec, da bi ju najraje nosil kot pa poslušal. Upam, da jim bodo enkrat vozniško dovoljenje vzeli, ker si to res zaslužita, bo še kdaj zaradi njiju na cesti nastradal nedolžen človek, ki se bo peljal samo iz službe domov! Zato pa je moj nasvet naslednji, da se ne delat nekega frajerja, ker če se delate frajerja na cesti pa dirkate pa pijani vozite delate samo iz sebe po domače povedano – budalo. Mislite raje pametno in s trezno glavo, ko vozite!

AMZS - Center Varne Vožnje - Voznik začetnik