Nasveti, Nerazvrščeno, Vsakdan

Navadna ura ali pametna?

Razmišljate kdaj ali je bolje imeti nekaj zelo dragega ali bolje imeti kaj poceni pa je boljše? Verjamem, da se te misli pogosto porajajo v naših glavah, vedno mislimo ali vzeti eno dražje pa je lahko slabše ali nekaj ceneje pa bo boljše, lahko pa je drago res dobro pa poceni totalen klump.

To nikoli ne moremo popolnoma natančno vedeti. In če damo kot primer uro, ali je boljša ura ali pametna zapestnica, hmm spet večno vprašanje in ne moreš točno vedeti, ampak lahko pa se orientiraš po tem kaj bolj potrebuješ, saj vsaka materialna stvar ima določene stvari bolj zmogljive, ali manj zmogljive, zdaj pa je popolnoma odvisno od vas kot primer ure ali hočete nekaj navadnega, torej samo ura in je to to, ali hočete da izgleda kot zapestnica, da ima prav tako uro, ter da ima še dodatne aplikacije zraven, ki jih navadne ure sploh nimajo.

Rezultat iskanja slik za thinking

Popolnoma odvisno od želja, kaj sploh potrebujete, kakšna zmogljivost, določene aplikacije in podobno. Vsa razlika je samo v tem kaj sploh hočete od izdelka, ki ga želite kupiti. V trgovinah se dobi marsikaj od A do Ž najdemo stvari, ampak sam pri sebi pa najbolje veš kaj želiš imeti. Vi si lahko kupite zelo zmogljivo kamero tudi na primer, ampak če veste, da ne potrebujete zmogljive kamere stotimi funkcijami si raje le te ne kupite. Pred nakupom sami pri sebi pomislite kaj hočete, naredite si list s prednostmi in slabostmi in verjemite, da se boste prav odločili.