Moda in lepota

Najpopularnejša ženska obutev za poletni čas

Ženska obutev - poletni natikači

Na sploh velja, da naj bi se predstavnice nežnejšega spola ponašale z več kosi obuval kot predstavniki močnejšega spola. Toda to je le nenapisano pravilo, za katero pa sploh ni nujno, da velja. Kakor koli že, v nadaljevanju vam bomo predstavili nekaj različnih kosov obutve, v katere se ženske še posebej rade odenejo v toplejšem oziroma poletnem času.

A še preden izpostavimo, katera poletna ženska obutev je najpopularnejša, naj povemo, da so vam prav vsi omenjeni kosi po precej ugodnejših cenah na voljo tudi v spletnih prodajalnah z obutvijo.

Poletni natikači v vseh možnih različicah

Top poletna ženska obutev so zagotovo natikači. Čeprav nekateri med njimi ne delujejo prav udobno, se predstavnice nežnejšega spola na dopustu pa tudi doma v vročih dnevih najraje obujejo vanje. Udobje, ki vam ga tovrstna obutev lahko ponudi, pa je predvsem odvisno od vrste materiala.

Na voljo so usnjeni pa tudi takšni iz blaga. Zagotovo pa vas bo presenetilo to, kako bogata izbira vas čaka na trgu.
Natikači praviloma niso zasnovani za daljše in zahtevnejše sprehode. Kljub temu pa so nekateri zasnovani tudi za zahtevnejše podvige. Za takšne je značilno, da so jim dodani še kakšni paščki ali drugi dodatki, ki omogočajo stabilnejši korak.

Elegantni sandali in espadrile

Poleg dovolj udobno zasnovanih natikačev ženske spomladi in poleti rade posežejo tudi po nekoliko bolj elegantnih pa tudi privlačno krojenih sandalih. Te imajo lahko povsem ravno peto, nekoliko višjo ali pa zelo visoko. Izbira višine pete pri sandalih je zagotovo v veliki meri odvisna tudi za namen uporabe.

Ženska obutev espadrile so zasnovane zelo preproste

Espadrile so ženska obutev, ki je zelo popularna poleti

V toplejšem letnem času se lahko odlično obnesejo tudi espadrile. Te so zlasti dobrodošle v večernem času. Nekatere espadrile so zasnovane zelo preproste, spet drugim so dodani številni okraski, ki takšno obutev naredijo še toliko bolj mikavno.

Lahki športni copati za vadbo

Vse več žensk se ukvarja z vsaj eno športno dejavnostjo, ki je ne zanemarjajo niti v poletnem času. Tako ne pride v poštev le ženska obutev, kot so natikači, sandali ali espadrile, temveč so enako zaželeni tudi udobni, lahki in ne prevroči športni copati za vadbo. Na voljo so prav tako v številnih različicah.