Nasveti, Nerazvrščeno, Posel, Vsakdan

Najboljše … ->

V današnjem digitalnem svetu je urejanje fotografij postalo pomemben del našega vsakdanjega življenja. Mobilne aplikacije za urejanje fotografij so postale nepogrešljive, saj nam omogočajo, da svoje fotografije obdelamo kar na našem mobilnem telefonu. Obstaja veliko aplikacij za urejanje, vendar pa so nekatere boljše od drugih. V tem članku si bomo ogledali katere so  najboljše mobilne aplikacije za urejanje fotografij.

  • Adobe Lightroom CC

Adobe Lightroom CC je ena najbolj priljubljenih mobilnih aplikacij za urejanje fotografij. Aplikacija vam omogoča urejanje fotografij s pomočjo naprednih orodij, kot so osvetlitev, barve, kontrast, ostrina in drugo. Poleg tega vam aplikacija omogoča tudi enostavno shranjevanje in deljenje svojih fotografij.

  • VSCO

VSCO je aplikacija, ki jo uporabljajo številni profesionalni fotografi in ustvarjalci vsebin. Aplikacija ima ogromno izbiro filtrov in orodij za urejanje, ki vam omogočajo, da ustvarite unikatne fotografije. Poleg tega vam VSCO omogoča tudi shranjevanje in deljenje vaših fotografij na različnih družbenih omrežjih.

  • Snapseed

Snapseed je aplikacija, ki jo je razvil Google in ponuja široko paleto orodij za urejanje fotografij. Aplikacija ima napredne funkcije, kot so selektivno urejanje, popravljanje perspektive in uporaba različnih filtrov. Snapseed je brezplačna aplikacija, kar je zagotovo prednost.

  • Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop Express je mobilna aplikacija, ki ponuja napredne funkcije urejanja fotografij, kot so krojenje, rotiranje, osvetlitev in barve. Poleg tega ima aplikacija tudi funkcijo odstranjevanja neželenih predmetov na fotografiji. Aplikacija vam omogoča tudi preprosto shranjevanje in deljenje vaših fotografij na družbenih omrežjih.

  • Canva

Canva ni le mobilna aplikacija za urejanje fotografij, ampak je tudi orodje za oblikovanje. Aplikacija ponuja širok spekter orodij, ki vam omogočajo, da ustvarite unikatne grafike, objave na družbenih omrežjih in celo vizitke. Canva ima tudi ogromno izbiro predlog, ki jih lahko uporabite za hitro in enostavno ustvarjanje svojih objav.

  • Pixlr

Pixlr je mobilna aplikacija za urejanje fotografij, ki ponuja ogromno izbiro filtrov, učinkov in orodij za urejanje