Moda in lepota, Nasveti, Nerazvrščeno, Posel, Vsakdan

Naj vas opazijo …

Imate podjetje, stojnico, trgovinico? Imate morda kakšna reklamna stojala, oglase, da ljudje vedo za vas? Nimate?! No, kako pa potem mislite, da bodo izvedeli za vas, kaj ponujate, s čim se ukvarjate, kaj lahko pri vas kupijo, dobijo? Ljudem morate na pladnju pokazati kaj jim lahko ponudite, drugače ne vedo kaj imate. Lahko imate trgovino, zunaj piše trafika ali karkoli xy. Ampak ljudje ne bodo kar tako prišli v njo razen če nekaj določenega nujno potrebujejo, kot so cigareti in podobno.

Če imate v ponudbi kakšno specifiko, morate to razobesiti pred vrata, ali narediti letake in narediti boom glede določenega artikla oz. artiklov, da bodo hoteli priti k vam. Enako je če imate trgovinico z oblačili, potrebno je pokazati ljudem par dobrih artiklov in bodo nato kot po maslu hodili k vam, samo pritegniti jih mora nekaj, nato pa gre tudi to od ust do ust in se bodo že med seboj pogovarjali, ja tam pa tam pa imajo tako dobra oblačila in nakupi se bodo vrstili.

Pač takšni smo ljudje, leni na nek način, vse hočemo imeti na pladnju. Recimo v Tuš, Mercator ipd. tudi greste velikokrat, ker pač morate kupiti hrano, je tako? No, in če v reklami nato vidite nekaj posebnega, neko hrano, recimo nek nov top sladoled, pa še v akciji je, seveda da ga boste hoteli iti kupiti, ni tako? O ja, je je. Pač treba je dati vse na pladenj in je to to.