Elektronika, Nasveti, Vsakdan

Miele: Plinske kuhalne plošče

Plinska kuhalna plošča je pri številnih gospodinjstvih nepogrešljiv del kuhinje. Po dolgoletni tradiciji še vedno ostajajo zelo priljubljene tudi med vrhunskimi kuharskimi ustvarjalci. Z njimi pa tudi mi (tisti, z nekoliko manj izkušnjami) lahko kvalitetno skuhamo vse specialitete tega sveta. Miele je poskrbel za široko ponudbo plinskih kuhalnih plošč, s katerimi boste navdušili še tako čemerno taščo.

Plinske kuhalne plošče Miele so opremljene z elektroniko. Te imajo lastnosti, ki uporabniku zagotavljajo še večjo varnost in udobje. Ustvarjene so za hiter in preprost vžig. Brez pritiskanja in zadrževanja gumba. Vse plinske kuhalne plošče z elektroniko lahko vklopite posebej enostavno in udobno. Vsebujejo priročne gumbe iz plastike, s katerimi je uravnavanje moči enostavno, predvsem pa varno. Vse so opremljene s termoelektričnim varovalom vžiga. Če plamen ugasne, bodisi zaradi prekipele jedi ali prepiha, varovalo vžiga prepreči nadaljnji dovod plina in vas tako reši morebitne neprijetnosti.

Kuhanje s plinom visoko cenijo številni profesionalni kuharji. Temperaturo lahko zelo natančno uravnavate in jo spremenite v zgolj nekaj sekundah. Mnogi kuhanje s plinom doživljajo kot čustveno izkušnjo, saj gre za kuhanje na odprtem plamenu. Precej drzno, kajne?

Plinske kuhalne plošče Miele vsebujejo nosilce za posodo, ki jih lahko pomivate v pomivalnem stroju. Temeljito čiščenje in ohranjanje vrednosti kuhalnih plošč je zato še posebej enostavno in zahteva zelo malo časa. Plošče so opremljene z emajliranimi nosilci za posodo, ki so skrbno izdelani iz litine. So robustni in vzdržljivi, kar pa je viden znak prvovrstne kakovosti. Nekatere plinske kuhalne plošče so poleg tega opremljene z glavami gorilnikov s prevleko PerfectClean, ki s svojimi lastnostmi proti prijemanju izjemno olajša čiščenje.

Plinske kuhalne plošče kar izžarevajo suvereno in profesionalno eleganco. S svojo čednostjo in nevsiljivim izgledom pritegnejo pogled v prav vsaki kuhinji. S privlačnimi oblikovnimi različicami Miele ponuja ustrezno plinsko kuhalno ploščo, ki se popolno prilega prav vsaki zasnovi kuhinje.