Elektronika, Nasveti, Vsakdan

Miele: Inovativna pečica

Če vse poteka v ravnovesju, lahko pride do izraza prava kreativnost. S pomočjo inovativne pečice Mielejeve generacije 7000 bo to mala šala. Predstavljamo vam nove vgradne aparate, ki bodo vedeli, kaj želite še preden boste to vedeli sami.

Nova pečica generacije 7000 je definicija popolnosti. Izpolnjuje vse zahteve profesionalnih kuharjev med drugimi tudi natančnost ter popolnost. Preveč pečena in razkuhana živila so sedaj stvar preteklosti. Z dovršeno tehnologijo generacije 7000 bo kuhanje enostavno.

Jedi bodo pripravljene z zanesljivo natančnostjo. Vsebujejo brezvrvični termometer za živila, ki poskrbi, da je jed pripravljena na edinstven način in do željene središčne temperature. Ko nalogo opravi, se tudi samodejno izklopi.

Ali sploh obstaja kaj bolj žalostnega kot zažgana večerja po napornem dnevu? Z novimi posodobitvami lahko takšnim pripetljajem pomahate v slovo. Svoje kreacije boste z inovativno pečico Miele imeli ves čas na očeh, ne glede na to, kje ste. Predstavljamo vam kamero, ki je vgrajena v pečico in ki vsako minuto posname sliko vaše stvaritve v visoki ločljivosti ter jo nato posreduje na pametni telefon ali tablico. Tako boste občasno preverjali, kakšno je stanje v pečici in se izognili prekuhanim oz. prepečenim obrokom.

Kuhajte kot profesionalec in preizkusite, kako se stvarem streže. Z novo pečico Miele lahko pečete tudi s paro. Peka s paro z močnimi dodatki bo vaši pečenki podarila potrebno sočnost, kruhu pa popolno skorjo.

Z novo funkcijo TasteControl se lahko poslovite od prepečenih jedi. Po časovno krmiljenem času priprave se notranjost pečice takoj ohladi. Tudi čiščenje aparatov ne predstavlja nikakršnih težav. S pirolitičnim čiščenjem se notranjost pečice maksimalno segreje, ostanki se tako pretvorijo v pepel, ki ga zlahka odstranite.

Inovativne pečice so znane po natančnosti. Obrok pripravite tako, kot si ga želite. Ne glede na to, kam postavite živilo, temperatura v pečici bo povsod enakomerna.