Nasveti, Nerazvrščeno, Vsakdan

Kako do najboljših užitkov

Presenetljivo darilo, le kaj bi lahko bito tako posebno, da bi bilo nekaj res posebnega in res neki veliki šok za obdarjenca? Sama, ko sem izbirala darilo za mojo prijateljico katera ima dobesedno že vse in nimaš nobene ideje kaj bi sploh še lahko kupil, če v trgovini ne obstaja nič takšnega več kar ne bi že tako imela doma.

Image result for vibratori

Premišljevala sem par dni le kaj bi to lahko bilo, pa kaj sploh bi in oh in sploh, nobena ideja mi ni padla na pamet. Pa ta moja prijateljica ni takšna da bi zaradi tega bila vzvišena, arogantna ali nesramna v kakršnemkoli pomenu, ker ima pač res vse, kajti tisti kateri imajo »polno rit vsega« so ponavadi bolj nesramni ljudje, mislijo, da so nekaj več, ampak ona pa je res zelo preprosta deklina!

Image result for present

No, in potem po doooolgem odločanju sem se odločila, da ji kupim nekaj res posebnega in to so vibratori! Nisem se odločila, da ji kupim samo enega, ampak sem ji za šalo, da bo res dobra potegavščina kupila tri! In to različne barve in tudi oblike, spet v smešnem smislu, da lahko odvisno od dneva kakšnega ima, lahko uporabi vibrator kateri ji pač v tistem trenutku »paše«. Moja potegavščina in darilo je res v nulo uspelo, ni bilo všeč in smešno samo njej kot obdarjenki temveč še vsem ostalih prav tako, ker se niti en ni spomnil nič podobnega! Tako da ja, čeprav včasih ne vemo kaj bi kupili na koncu zadanemo v terno!