Elektronika, Nasveti

Kaaj?! Spet ni več kartuš?!

Moji otroci so prave male katastrofice, in to v dobrem smislu pa tudi malo v slabem smislu. Ušpičijo marsikaj ne rečem da ne, ampak ne moreš biti jezen na njih. Moji namreč hodijo v osnovno šolo, en je šesti razred, drugi sedmi razred in tretji deveti razred. Ne vem kako to, ampak ogromno doma printajo in vsak mesec moram kupovati nove kartuše, še dobro da so na www.tiskajpoceni.com tako ugodne!

Otroci in internet - ElleJunior: Elle.si

Zdaj trikrat zaporedoma, vsak mesec nove. Malo sem postala že jezna, pa kako jim to rata, ker ne vem kaj te imajo za printati toliko, če so v osnovni šoli pa niti barva ne bi smela tako hitro iti, kot gre zadnje čase pri nas.

Prednosti obnovljenih kartuš - PRINTINK.si - kartuše in tonerji

Okej, rečem srednja šola, ampak jaz ne vem kaj imajo v osnovi toliko za printat in barva takoj gre. Sem vprašala mojo sestro, ki ima tudi otroka v osmem razredu pa jo vprašam, kaj tvoja tudi toliko doma printa pa reče da ne in mi potem nikakor ni jasno. Sicer jih ne vidim veliko za računalnikom, ampak verjetno ko me ni smuknejo hitro nanj. Ali to, ali pa da tiskalnik zafrkava? Samo ne vem, tudi to mi je malo čudno, ker smo ga ravno lansko leto kupili, je dokaj nov. Čeprav, dobro, saj tudi novi tiskalniki lahko da niso dobri. In pa tudi dobro vem, da moji otroci tako hitro vse porabijo, da je to res joj. Že ko gledam kakšne šolske potrebščine, to takoj porabijo, pa rečejo, da so pač porabili, potrebujejo novo. A povprašam druge starše, če njihovi tudi tako hitro kaj porabijo pa rečejo da ne. Včasih sem prav zmedena glede vsega. Z otroci res moraš imeti živce, sploh če imaš tri!