Nasveti, Nerazvrščeno, Vsakdan

Jemo zdravo?

Kaj pravzaprav je zdravo? Ali obstajajo zdravi recepti? Jemo sploh zdravo? Tisoč in eno vprašanje, na katera v bistvu nimamo čisto 100% odgovorov. Zakaj ne? Nikoli ne moremo vedeti, če je nekaj kar pa mi jemo resno zdravo, tako zdravo, da je že prezdravo, vemo pa da je zdravo pač za naše pojme. Vsaj takšna je moja definicija zdravega. Zelo rada kuham, to moram priznati, še bolj pa rada jem.

Rezultat iskanja slik za zelenjava

Ampak je smešno, kuhamo včasih po recimo tri ure, a pojemo pa v desetih minutah, vendar je vredno, če je hrana res specialna. Moje brbončice so res zelo občutljive, če ena hrana ni dobra ne morem jesti pa če se prisilim, ne bom mogla rečt „ja dobro je“, meni so dobre res vrhunske jedi, za katere si vzamem čas, in ko okušam jedi v mojih ustih, to je zame res dobra hrana, ko mi v glavi kar doni od dobrote.

Rezultat iskanja slik za testenine z gamberi

Sama obožujem testenine in vse kar je povezano z njimi, še najraje pa vidim, da so kakšni gamberi v njih, da jih je polno, res obožujem gambere ne znam povedati kako zelo so mi dobri. Pa tudi morske sadeže preprosto obožujem, nora sem na njih, sploh kakšna solatka. Še bi lahko naštevala kaj vse mi je dobro, vendar ne bi bila do jutri ne konec zato se raje kar ustavim pri teh dveh jedeh. Včasih nisem bila takšna „gurmanka“, zadnja leta pa prav znam uživati v hrani kar včasih nisem znala. Včasih sem samo pojedla kar je bilo in je to to, sedaj pa si znam vzeti čas za hrano in jo okušam. Nikoli ni prepozno, da postanete gurman, da začnete uživati v hrani, poskusite, odlično je!