Nasveti, Nerazvrščeno, Vsakdan

Intimnost je pomembna

Na kaj prvo pomislite, ko slišite besedo vibratorji? Verjetno na seks, posteljne užitke, preprosto z eno besedo opisan užitek, kajne? Ko se nekje v družbi govori o tej temi večina reče, joj kako si pokvarjen oz pokvarjena,, samo kurbarija ti gre po glavi, joj daj nehajte govoriti o tej temi je neprimerna in podobno, a dejansko to počnemo vsi, smo posteljno aktivni bi lahko rekli.

Kaj je ljubezen? | ONA-ON Magazin

Redkokdo je da tega ne počne, kajti že zaradi hormončkov, ki nam na momente podivjajo, ko zagledamo kakšno osebo, ki nam je resnično privlačna se ne moremo upreti, da ne bi preprosto pomislili na – seks. Včasih lahko le gledamo film in tam počnejo takšne reči in se nam po domače rečeno – zalušta. To preprosto smo ljudje, to je nekaj čisto naravnega, ampak določeni še vseeno imajo nekakšno obrambo pred tem, da karkoli govorijo o tej temi. Poglejte na primer živali, kako so one preproste, to počnejo kjerkoli jim zapaše, hehe.

Sta si zares intimna? - Iskreni

Ok ne rečem, da bi to morali ljudje početi kjerkoli, vendar govorimo pa o tem lahko, ker je življenjsko pomembno na nek način, a ni? Kako bi pa nastali drugače otroci kot s seksom? V večini smo ženske tiste, ki ne govorimo rade o tem, se mi zdi, da je moškim kar se tega tiče najlažje, njim ni o tem problem sploh govoriti in saj, zakaj pa ne, jaz osebno sem tisti tip ženske, ki nimam proti temu nič. So pa ženske, ki pa so tako striktno proti temu kot aleluja. Se strinjam, da določene intimne stvari ostanejo intimne, pač to kar počneš kot par za štirimi stenami, to se popolnoma strinjam, vendar da pa govoriš na splošno o tej temi, pa se mi ne zdi nič spornega kot za nekatere. Vendar to je stvar posameznika, ne moremo vsi enako gledati na vse stvari. V življenju je najbolj pomembno, da smo sproščeni, čim manj brez stresa in da na polno živimo svoje življenje, to se meni osebno zdi najbolj pomembno. Ker če ni stresa, si sproščen je to to!