Nasveti, Nerazvrščeno, Vsakdan

Imaš pravi vibrator zase?

Užitek ob orgazmu je nekaj neprecenljivega in fantastičnega, saj ko doživimo vrhunec se nam zdi kot da smo v sedmih nebesih. In prav smešno je, kako je telo sestavljeno, da doživlja prav takšne posebne občutke, zanimivo, da je spolnost tako zanimiva in pomembna, človeško telo je ena sama enciklopedija bi lahko rekli. Ženske pa včasih, ko smo same in nimamo nobenega moškega ob sebi pa lahko uporabimo našega prijatelja, ki se imenuje vibrator in prinaša s seboj neizmerne užitke. Ker zakaj bi čakale doma na našega partnerja, da pride iz službe, če pa se lahko malce same poigramo s seboj.

Vendar je pa potrebno, da imaš pravi vibrator zase! Vsak ne ustreza k vsaki, moraš se poznati in vedeti kaj ti paše in kaj ti ne paše, moraš vedeti sama pri sebi kakšen tip vibratorja bi ti najbolj lahko ustrezal glede na tvoje potrebe.

Naj vam naštejem vrste vibratorjev: klasični vibratorji, rabbit vibratorji, realistični, manjši, masažni, vibratorji za pare, posebni vibratorji, vibratorji G točke, vibracijski jajčki in to menim da je kar to, lahko pa da sem še kakšnega pozabila, če sem, se opravičujem.

Rezultat iskanja slik za rabbit vibrator

Če si v dilemi in ne veš kateri vibrator bi bil zate lahko greš na sex shop tam povprašaš in ti vse povedo za kaj je kateri ok in za kaj ni ok, ali pa preprosto pogooglaš na spletnih straneh, kjer prodajajo sex stvari. Naj te ne bo sram, opogumi se in si kupi nekega takšnega prijateljčka, če ga še nimaš. Jaz ga dolgo nisem imela, ker se mi je zdelo butasto, da bi to imela in čudno sem se že počutila ob tem, da bi ga imela doma, ampak sedaj pa sem se opogumila in si rekla, da bom kupila to zadevo, da vidim, če je res tako ok kot pravijo moje kolegice, in zdaj O MOJ BOG! Ta zadeva je res odlična! Sprva je malo čudno, ko nisi navajen na kaj takšnega, ampak sedaj, ko pa sem se ga navadila, pa ga ne bi dala stran za nič na svetu. Kaj praviš? Si boš omislila novo napravico, ki te bo vsak dan čakala v tvoji nočni omarici da jo uporabiš?