Nasveti, Nerazvrščeno, Vsakdan

Ideja za odlično darilo

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste iskali za svojega bližnjega rojstnodnevno darilo, nekaj posebnega, pa niste vedeli kaj mu kupiti? No, to se meni zelo pogosto dogaja, da nimam blage veze kaj določenemu kupiti, čeprav vem kaj ima rad in kaj mu je všeč, ampak preprosto ne veš. Sem pa dobila genialno idejo nazadnje, ko sem iskala darilo za mojo prijateljico.

Vedela sem, da si je dolgo želela, da bi imela nekega osebnega trenerja, kajti želela si je izpopolniti svojo postavico, ampak vedno je rekla, pa ne ne bom sedaj šla v to, trenutno nimam denarja, ne smem zapravljati, se bom že sama znašla. Ampak, ko si rečeš, da se boš sam znašel je kar težko, tudi sama sem res lena oseba in če me kdo ne priganja ne naredim res ničesar.

Ali je osebni trener le oseba, ki šteje ponovitve? - Osebno ...

No in ker je prijateljica iz Ljubljane sem prišla na idejo, da bi se našel en dober osebni trener v Ljubljani in bi jo lepo natreniral, da bi se ji končno uresničila velika želja. Plus tega, ker nas je kar nekaj prijateljev in smo lepo skupaj zbrali denar, tako da ni prišlo preveč na eno osebo in smo ji lepo skupaj dali tole darilce. Ni res fenomenalna ideja? Meni se je takrat in še sedaj se mi zdi top ideja.

Nekaj zanimivosti o osebnem trenerstvu

Res je da je malce dražje darilo kot ponavadi, ampak za ljudi, ki nam veliko pomenijo ni nič preveč! Najbolj smo bili veseli njenega izraza na obrazu, tistega nepopisnega veselja. Seveda je rekla, da to ni ok, da je predrago darilo, ker je res punca kot se šika, minimalistična, njej pomenijo veliko malenkosti, vendar na koncu smo jo vendarle prepričali, da je darilo sprejela in ga bo uporabila. Tako, da če nimate ideje za darilo, voilaaa, ena dobra ideja.