Moda in lepota, Nasveti, Vsakdan

HVALABOGU za splet!

O zdravju bi lahko debatirali v nedogled, ker to je takšna tema, ki ni ne konca ne kraja. Potrebno v našem življenju se je ozirati nase, kaj je dobro za nas in naše zdravje, kje se sami počutimo dobro, da si znamo najti nekaj kar nam pomaga, ko le to potrebujemo. Recimo ena dobra tema so CBD kapljice, kaj na njih je tako dobrega? Ufff na teh kapljicah je marsikaj dobrega! Jaz tem kapljicam rečem kar zdrave kapljice, ker pri mojem zdravju so mi resnično pomagale.

Že en lep čas sem imela težave z nespečnostjo, nikakor ponoči nisem mogla zaspati pa če sem se še ne vem kako zelo trudila, ni me niti tiščalo v želodcu, ni mi bilo slabo, nič od nič, samo zbudila sem se ponoči in to vedno ob enaki uri in sem bila tako budna, kot da bi bila ura 12 opoldne. Bolj sem se spraševala kaj naj naredim, še k zdravniku sem šla, ker nisem mogla spati in seveda nisem dobila nič pametnega, še tisto kaj sem dobila mi ni pomagalo nič od nič! Nato pa sem brskala po spletu, instagram in vse in slučajno, ko sem gledala storye na instagramu sem zasledila influencerko, ki je govorila o tem CBD.ju, in ko je tako govorila, kakšne težave je imela, kako ji pomaga me je zgodba popolnoma pritegnila in sem jo poslušala do konca kaj je imela za povedati.

Na koncu sem še šla pobrskati vsepovsod kje sem našla od kogarkoli mnenja o tej zadevici in bile so res same pozitivne stvari v večini. In ker sama nisem imela pojma o CBD.ju sem si pa rekla, mah, kaj pa imam za izgubiti, nič mi ne pomaga, še to kar mi je zdravnica dala ne pomaga, bom pa to poizkusila. In nisem si vzela najbolj blagih, ampak neke »srednje močne« bi jaz temu rekla, ker so različnih %. In morem reči, odkar to jemljem, ker uživam to zjutraj in zvečer, moram reči, da odkar to jemljem spim kot top! Končno tudi sanjam ponoči, kar se mi že lep čas ni zgodilo in to je res vrhunsko!!! Nisem sprva mogla verjeti, da je to res možno, ker ja, sliši se za lase privlečeno, ampak ne ni. Počutim se po eni strani smešno, ker se hvalim s tem, da sanjam ponoči, hehe, ampak ja, meni ko sem vsak dan spala NIČ je to zame res najlepši dosežek po dolgem času.

Hvaležna sem da sem takrat videla tisto influencerko, da me je tako navdušila, da sem si to kupila, ker res, rešila mi je življenje! Ne dobesedno, ampak moj spanec kateri je ZELO pomemben, da lahko sploh čez dan funkcioniraš je rešila. Tako da ja, predstavljajte si kakšna sem bila čez dan, glede na to da sem par mesecev spala skoraj nič. Grozno. Hvala bogu res za CBD!