Elektronika, Nasveti, Vsakdan

DO ZDRAVIH IN BELIH ZOB BREZ BELJENJA

Če tudi vi niste popolnoma zadovoljni z barvo svojih zob, obstaja bolj naraven način za izboljšanje stanja od dragega beljenja pri zobozdravniku. Mnogo vsakodnevnih madežev se da odstraniti že z bolj učinkovitim načinom čiščenja zob. Philipsovi strokovnjaki so zato, v želji po izboljšanju procesa odstranjevanja nečistoč, izdelali sonične električne zobne ščetke iz linije Sonicare HealthyWhite, katerih inovativne glave za zobne ščetke DiamondClean s ščetinami v obliki diamanta neboleče odstranjujejo zobne obloge.

Sonicare zobna ščetka

UČINKOVITO ODSTRANJUJE MADEŽE OD KAVE, TOBAKA IN RDEČEGA VINA

Philips Sonicare HealthyWhite se je sposobna učinkovito boriti proti različnim tipom madežev, tudi na težje dostopnih mestih, na katerih odstrani do kar 7x več nečistoč kakor navadna ročna ščetka. Ukrivljen vrat zobne ščetke vam bo omogočil preprost dostop tudi do zadnjih zob. Odstranjuje različne vrste madežev, od kave, čaja, tobaka, rdečega vina ali čaja, obenem pa tekočino usmerja med zobe in tako učinkovito čisti tudi medzobne prostore. Dve minuti si ščetkajte zobe v načinu Clean, pol minute pa si ščetkajte še sprednje, vidne zobe v načinu White, pa boste lahko že po dveh tednih vsakodnevne uporabe dvakrat na dan opazili vidno izboljšanje stanja. Praktični časovnik vas bo vsakih 30 sekund spomnil, da ste oščetkali določen kvadrant zobovja, in da je čas, da se premaknete na naslednjega. Dve minuti sta namreč priporočen čas ščetkanja po nasvetu zobozdravnikov.

PRIMERNE ZA VSAKOGAR – TUDI ZA VAŠE NAJMLAJŠE

Morda se sprašujete, ali je električna zobna ščetka prava za vas, saj nosite zobni aparat, ki navadne ročne ščetke običajno še hitreje obrabi, vendar je odgovor: da. Sonicare zobne ščetke se učinkovito spopadejo tako z zobnimi aparati kakor tudi s plombami, porcelanastimi luskami, kronami in parodontalnimi žepi.

Če se sprašujete, ali so ščetke Sonicare primerne tudi za otroke, je odgovor da – že od tretjega leta starosti naprej! Interaktivne električne zobne ščetke za otroke Sonicare For Kids so povezane z aplikacijo, ki bo otroke nagradila za učinkovito in dovolj dolgo ščetkanje in jim tako pomagala oblikovati pozitivno asociacijo s ščetkanjem. Ščetka bo tudi zaznavala, katere dele zobovja je vaš otrok že umil, vgrajen časovnik pa jih bo opozoril, kdaj je čas za konec umivanja.

POSTOPNO UVAJANJE

Če električne zobne ščetke v svojem življenju še niste nikdar uporabljali, ne skrbite, saj bo sistem zobne ščetke v prvih dveh tednih uporabe postopoma povečeval moč ščetkanja, tako da se boste nanj navadili brez šoka.

ZOBNE PRHE ZA OPTIMALNE REZULTATE

K zdravju in čistoči svojih zob lahko pripomorete tudi z uporabo zobnih prh Sonicare AirFloss, ki so predvsem primerne za vse tiste, ki le neradi nitkate svoje zobe. Zobne prhe so s tehnologijo mikrokapljic in pršenja neboleč, a učinkovit način čiščenja oblog v medzobnih prostorih in s tem preprečevanja nastanka medzobnega kariesa.

Uporabljate jih lahko z ustno ali pa tudi navadno vodo. Z močnim curkom, ki se samodejno sproži vsako sekundo, boste celotna usta lahko očistili v le pol minute, v le dveh tednih uporabe pa boste ključno izboljšali zdravje svojih dlesni.