Elektronika, Nasveti, Posel

Dnevni izlet zaradi fotografije

Skozi fotografije se danes v današnjem času ljudje spoznavamo, vidimo, vidimo marsikaj novega, lepega in ko vidimo to na sliki se potem marsikdaj tudi odločimo da bomo zaradi dobre slike neko materialno stvar kupili oz. bomo obiskali kakšen kraj, ker je bila fotografija res fantastična in nas je popolnoma prevzela. Že ko gledamo otroke, mladostnike, nasploh osebe, ki znajo delati recimo z mobitelom, računalnikom se znajo danes samo še s tem sporazumevati.

Rezultat iskanja slik za fotografi

Greš nekam na pijačo in se ljudje za mizo „pogovarjajo“ z mobitelom namesto, da bi se družili med seboj, ni več prave komunikacije, ampak kaj hočemo to je današnji čas. Slike oz. fotografije, kar nam je ljubše, vse to je pa drug način spet zelo pozitivno, kajti kot vemo vsepovsod ne moremo biti, ok lahko potujemo in vidimo marsikaj lepega, novega, ampak mogoče pa kdaj kakšno znamenitost spustimo, in prav zaradi fotografij, ki jih ljudje objavljajo vidimo lepote narave in si rečemo „gremo tja na izlet“. Tako je večkrat pri meni, sama nisem nek velik popotnik, da bi že zaobšla cel svet, ampak rada pa grem na kakšne enodnevne izlete to najraje, mnogo raje to kot pa da grem za kakšen teden ali dva kam. To pa zato, ker imam doma mucka in zajčka in težko, s težkim srcem pustiš žival, ki je navajena nate tako dolgo samo, in te venomer, ko si nekje na lepem potihoma vleče nazaj domov.

Rezultat iskanja slik za fotografi

Zato sem jaz bolj za enodnevne izlete, to mi je res top zadevica, vendar pač v enodnevnem izletu lahko v večini bolj obiščeš svojo državo pa mogoče kakšno sosednjo to pa je to, ampak meni zadostuje. Ko grem na ta izlet ponavadi ogromno slikam, ker mi je vse naokrog tako lepo, da se mi zdi škoda da ne bi slikala. Potem pa bi prišla domov in bi mi bilo žal, da enega kota narave kjer sem bila ni na mojih fotografijah, tako da nasveti za fotografe kateri ste bolj amaterji tako kot jaz – slikajte vse kar vam je všeč! Tako da ja, fotografija je izdelek, katerega bomo čez leta, ko se bomo starali gledali in se morda smejali kje vse smo bili, ko smo bili mladi ali pa se bomo smejali našim „facam“ na sliki.