Nasveti, Nerazvrščeno, Posel, Vsakdan

Delovna oblačila za vašo varnost in udobje na delovnem mestu

Vsa delovna oblačila morajo vsebovati elemente da se uporabnik počuti udobno in varno. Prav tako pa je pomembno da so delovna oblačila izdelana v skladu z ISO in EN standardi. Na podlagi teh standardov so delovna oblačila izdelana iz raznih vodoodpornih materialov, tkanin ki se hitro sušijo, delovna oblačila z šivi ki so varjeni, da zagotavljajo delovnih oblačilom popolno nepremočljivost. Delovna oblačila v večini predstavljajo simbol varnosti.

Kaj morajo delovna oblačila zagotavljati

Dobra, udobna in kvalitetna delovna oblačila morajo zagotavljati več elementov. Izgled, pri katerem mora imeti delovna obleka dober design, usklajeno barvno kombinacijo. Izgled zagotavlja tudi da bo uporabnik dalj časa nosil delovno obleko in jo tudi varoval. Udobje, je zelo pomemben faktor pri delovnih oblekah, saj uporabniku ponuja dobro počutje, prav tako pa se lahko v obleki uporabnik giba bolj svobodno kot ponavadi. Funkcionalnost delovne obleka ponuja bolj varno delo in tudi delo v več okoljih in delovnih mestih. Vsekakor je pri delovnih oblačilih varnost na prvem mestu.

Vrste delovnih oblačil

Za zagotavljanje popolne varnosti in udobja uporabniku ponujamo več vrst delovnih oblačil

Kakovostne tkanine delovnih oblačil

Delovna oblačila iz kakovostne tkanine so tudi primerna za industrijsko pranje. Pri kakovostnimi tkaninami se vlakna ne ločujejo in se tudi ne oblikujejo v manjše kosmiče ki se naredijo na površini. Tkanina daje dodatno odpornost na pranje pri visokih temperaturah in tudi obrabo samega delovnega oblačila.

Delovna oblačila DASSY vide posnetek

Dassy delovna oblačila video posnetek blagovne znamke.

 

Delovna oblačila kot strošek ali dobra naložba

Vsekakor uporabniki kvalitetnih delovnih oblačil dvigujejo osebno varnost in tudi posledično ogled podjetja. Na dolgi rok je vsekakor investicija v dobra delovna oblačila pametna investicija. Lahko bi rekli da se držimo pregovora obleka naredi človeka, predvsem pa je pomembno tudi varnost, saj govorimo o delovnih oblačilih.  Zelo pomembne so tudi delovne hlače.

Delovne hlače