Nasveti, Nerazvrščeno, Vsakdan

Delo, delo, delo

Lesena volna? Ste uporabili morda to v vašem stanovanju oz. hiši ali ste nameravali oz. še boste? No, če ste morda še v dilemi ali bi to sploh uporabili ali ne povejmo nekaj stari o le tej zadevi. Sestavljena je iz naravnih vlaken in seveda ima posledično tudi vse prednosti naravne surovine – lesa.

Image result for lesena volna

Prav tako je dobra lastnost tega, da je v njej visoka toplotna kapaciteta, ki pa je skoraj dvakrat višja od mineralne volne in kar trikrat večja od steklene volne! Saj, kot pri vsaki stvari je tako, da ima določene pozitivne in določene negativne stvari. Na koncu smo mi sami tisti, ki se odločimo kaj bomo imeli, kaj nam bolj ustreza po koristnosti, po namenu, naših željah. Vse te materialne stvari je enako kot da gledamo iz drugega kota. Kavo skoraj vsi pijemo, in kava ima pozitivne in negativne učinke in samo od nas samih je odvisno ali jo bomo pili ali ne in enako je glede materiala pri naši hiši kaj bomo uporabili.

Image result for decisions decisions

Veliko pripomorejo k temu, kaj se na koncu odločimo dobre oz. slabe izkušnje drugih ljudi, ki so to že pred nami izkusili in uporabili, to je tisti res glaven atribut, da se odločimo kako se. Če pa gledamo spet iz še drugega zornega kota pa je fajn, če včasih mislimo s svojo glavo in naredimo/uporabimo nekaj drugega kar drugi niso in smo na koncu mogoče še na boljšem, saj veste če ne probate ne morete vedeti. Ampak kot sem rekla že prej, vse je odvisno od vas samih.