Nasveti, Nerazvrščeno, Posel, Vsakdan

Darilo, ki razveseli mamco!

gift box on white

Darila, darila, darila,… Hmm, veste kaj, moji mami sem enkrat kupila eno lepo darilce pa ne za rojstni dan, pač tak en navaden dan je bil, nekaj lepega sem videla in sem si zaželela nekaj kupiti moji mamci, saj ji večkrat kaj kupim, ne samo za rojstni dan, in namreč neko kozmetiko takšno posebno, ki je bila v steklenem kozarčku, ne vem kako se ji je sploh reklo, sem že pozabila. In mi smo doma zelo blizu in to blizu pomeni, da smo sosedi, imamo hiši skupaj, haha. In sem si rekla, da ji bom naredila eno finto, da ji bom poslala preko pošte to darilo, noter pa sem še zraven nekaj napisala neko pismo, da sprva ni mogla takoj vedeti, da sem to naredila jaz, pač hec malo. In sem razmišljala prvo kot prvo kako ji naj pošljem, v škatli ali kar kakšne obložene kuverte ali kaj in sem se odločila za kuverte, pa še dodatno sem z neko folijo takšno debelo, ki blaži pred udarci zaščitila tole embalažo in ji poslala.

Rezultat iskanja slik za darilo za rojstni dan

Prav smešno je bilo vse skupaj. Jaz sem zanalašč šla tisti dan mnogo prej k njej, ker vem kdaj vozijo poštarji pošto pri nas in sem rekla, spijva kavico sem tja, sva se pogovarjali kot vsak dan in, ko je poštar prinesel paket sem jo samo gledala, opazovala, komaj sem zadrževala smeh! Ko ga je odprla ni vedela kaj je to, potem je mislila, da se kdo norčuje iz nje, pa ne vem kaj vse je še prišlo ven.

Rezultat iskanja slik za obdarovanje mame

V glavnem takšna smešna potegavščina je bila. Na koncu, ko je izvedela, da je to samo moje maslo sva se obe smejali kot da bi nama kdo kazal nago rit. Prav vesela sem, da smo doma tako skupaj, tako blizu (sosedi), da se lahko vsak dan vidimo, kajti moja mama je moja najboljša prijateljica, ki ji vse povem, se razumemo in prav tako z očetom. Vsi skupaj smo vedno bili složni in srečni in še danes je tako. Prav srečna sem, da imam takšno družino kot jo imam, presrečna!