Nasveti, Vsakdan

Črtaj alkohol, ko si za volanom!

Moji prijatelji so en vikend šli ven, se malo zabavat. Ampak imajo pa zelo grdo navado, no vsaj meni ni ravno najbolj všeč, ampak ok. Ker jaz, ko grem ven, pa da vozim ne bom spila niti kapljice alkohola!

Oni ko grejo spijejo po par kozarčkov ziher, in pa čeprav so samo trije, štirje kozarčki se to pozna!!! In zadnjič se jim je dogodila malo manjša nesreča, hvalabogu, je voznik malce izgubil nadzor nad vozilom in pa še prehitro so vozili, in so se zaleteli. Bili so vsi celi, ampak avto je bil kar veliko obtolčen. Ni ga bilo niti vredno popravljati je rekel kolega, ker je bil že star in bi dal več za popravilo kot pa je bil vreden. In ga je preprosto samo dal na odkup poškodovanih vozil in dobil nekaj malega denarja zanj.

Nesreča vlak – avto, Ribnica 28.11.2013 | Ribnica24

Jaz sem ga tako ali tako okregala, poslušal me je, da mu je že šlo na živce in je imel velika, ogromna ušesa, ampak zaradi njihove malomarnosti se je zgodilo to kar se ne bi potrebovalo, in kaj bi bilo če bi bilo bog ne daj kaj hujšega! Tako, da lepo prosim vse, da ko sedete za volan da NE PIJETE.

En dan, eno noč boste pa ja preživeli brez alkohola, tudi voda z okusom ali pa sok sta dobra za pit! Vem, zelo se razjezim ko govorim o tem, ampak me zelo razjezi malomarnost. Zdaj jim je bilo v poduk za naslednjič, in krepko upam, da tega naslednjič več ne bo! Alkohol res ni vreden smrtnih žrtev!!!