Nasveti, Nerazvrščeno, Vsakdan

Bodite v poletnih modnih kombinacijah in stilu na vsakem koraku – tudi na plaži

Poletje se naglo približuje in vsi se ga vedno bolj veselimo. Imate že rezervirane počitnice v toplih krajih ali pa na morju? Sedaj je čas, da osvežite tudi svojo poletno garderobo, da boste na plaži zasijali v polni luči. Pod to ne spadajo samo modne kopalke, poletni slamniki, klobuki, sandali in natikači, ampak tudi plažne torbe za poletje Travel&More, ki jih lahko najdete v ponudbi Bags&More.

 

Izbirajte med širokim spektrom živahnih barv in inovativnih vzorcev

Travel&More plažne torbe za poletje so na voljo v številnih barvah in različnih vzorcih, tako da se za vsak okus najde nekaj ustreznega. Narejene so v čistem poletnem duhu – ko jih boste nosili, boste svojemu videzu dodali novo svežino, sproščenost in brezskrbnost, ki kar kličejo po poletju. Uživate lahko v celotni paleti nekoliko živahnejših ali pa tudi bolj umirjenih barv: od bele, modre, zelene in turkizne, do rdeče, rjave, črne in roza. Barve so okusno kombinirane med seboj in se prelivajo v različne barvite vzorce.

Izbirate lahko med mornarskim vzorcem, tanjšimi in debelejšimi črtami, pikicami in raznimi valovitimi vzorci. Za tiste, ki imate kljub temu še vedno raje enobarvne torbe, so vam na voljo tudi takšne v bolj umirjenih barvah: bež, sivkasto-modra in klasična črna. Izbirate lahko tudi med različnimi motivi in poslikavami: popularni flamingi, pisani metulji, sove, čudovite vrtnice, jesensko listje, poletni poljubčki, sidra, indijski sloni, motivi mest in Eifflovega stolpa in še mnogi drugi. Najdete lahko vse od bolj elegantnih in temnejših ter vsakdanjih in preprostih do malo bolj drugačnih izstopajočih torb – preprosto prilagodite jih svojemu stilu.

Združite stil z udobjem in praktičnostjo

Ste tudi vi eni tistih, ki bi na plažo nesli čim manj stvari, pa vendar jih je na koncu preveč, da bi jih nesli kar v rokah? Če greste za dlje časa na plažo, zagotovo potrebujete vsaj brisače, sončno kremo, sončna očala in nekaj vode, včasih pa temu dodamo še razne prigrizke, rezervne kopalke, plavalna očala in še cel kup stvari. Travel&More torbe so tako odlična in enostavna rešitev za vas, saj niso prevelike, ampak ravno dovolj prostorne. Niso samo izjemno stilsko oblikovane in čudovitega izgleda, ampak tudi precej praktične in udobne za prenašanje stvari. Nekatere torbe so na voljo v merah 63 x 36 x 15 cm, druge pa v 38 x 38 x 15 cm. Izdelane so iz bombaža in umetnega materiala (poliester), primerne pa tako za ženske kot tudi moške.

Omogočajo vam popolno brezskrbnost – vaše stvari niso razstresene po plaži, ampak jih lahko imate na enem mestu in se z njimi zelo enostavno premikate. Da česa ne izgubite, imajo vse torbe omogočeno zapiranje z zadrgo ali pa z magnetno sponko, v notranjosti pa še en ali dva manjša žepka, v katerih lahko mirne volje hranite telefon, ključe, sončna očala, sončno kremo, dokumente in podobne manjše stvari. Sicer je torba zelo prostorna, tako da lahko v njej brez težav prenašate kakršnekoli rekvizite za na plažo. Zakaj bi torej nosili brisače vso pot do plaže v rokah, ko pa lahko za to uporabite čudovito Travel&More plažno torbo, s katero boste za povrh izgledali več kot izvrstno?

 

Prepustite se brezskrbnemu poletju in izkoristite večnamenskost torb

Travel&More torbe so seveda prvotno namenjene prenašanju raznih rekvizitov na plažo, to pa seveda ne pomeni, da jih ne morete uporabljati tudi v drugačne namene. Narejene so v poletnem elegantnem stilu, zato ni popolnoma nič narobe, če jih nosite tudi v vsakdanjem življenju. Enako uporabne so, če greste na bazen, na kakšen izlet ali krajše udobno potovanje, piknik v naravi ali pa zgolj poletni večerni sprehod po mestu.