Nasveti, Nerazvrščeno, Vsakdan

Bodi unikatna! Zakaj? Preberi zakaj,…

Hopa cupa, tukaj lepe ženske torbice obetajo prav veliko! Je katera brez torbice, ali imate že celo potrgano, uničeno? So vam mucki pokrampali torbico (to so namreč naredili meni) in saj ne moreš biti jezen na te male kepice, ampak pač kaj naj, torbica se je uničila, šment. In bil je čas za neko novo torbico in vse, zato je moral biti čas za nabavo nove. Kako pa stvari stojijo pri vas? Isto kot pri meni?

Hihi. Sama obožujem torbice, to in parfumi to je moj trn v peti! Čeprav imam že polno obojega, še vedno ko vidim nekaj res lepega si moram kupiti, ker mi ne da miru. Pač ženske, kaj naj rečem. Ker saj veste kako je, ko imaš neko modno barvno kombinacijo potrebuješ takšno torbico in poseben parfum, potem spet drug dan je drugačna kombinacija vsega in spet je potrebna nova torbica in parfum.

Pač ja, vem da se marsikateri, sploh pa marsikateremu moškemu zdi to popolnoma nesmiselno, ampak kaj naj, vsaka ženska ima neko obsedenost v sebi, tako kot jaz to dvoje, ko sem obsedena s tem. Če hočete biti lepe, popolne, glamurozne, sexy, čudovite, karkoli, katerakoli druga beseda potem se morate čim bolj zanimati za modo, preizkušati nove modne trende, delajte in kombinirajte tako kot vam paše, pa čeprav se drugim zdi čudno in nesmiselno. Če je vam všeč potem je to to! Ne ozirajte se na besede drugih, mislite s svojo glavo in počnite to kar je samo vam všeč – bodite edinstveni!