Elektronika, Nasveti, Nerazvrščeno

Ali so rabljeni računalniki vredni nakupa

Rabljeno ali novo, večna dilema, ko kaj kupujemo in nismo ravno prepričani kaj hočemo. Včasih si želimo novo ampak nam denarno ne gre skozi, včasih nočemo novega in hočemo rabljeno. Ljudje smo posebna bitja, ki prav v določenem času vedno vemo kaj hočemo in česa ne. Imamo instinkt, ki nas vodi skozi življenje, da vedno oz. vsaj v večini primerov vemo kaj in kdaj hočemo kaj.

Ko kupujemo računalnike, bomo točno vedeli kaj in kje iskati, ali pa tega morda ne bomo vedeli pa bomo vedeli ali hočemo novo ali rabljeno, v večini primerov pa so rabljeni računalniki bolj „in“ kot pa novi, vsaj vsa moja družina in prijatelji, ko so si kaj kupovali so vedno kupili rabljene, tako da predvidevam po tem, da je to boljše kot pa novo novo. Sama, če bi morala sedaj kupiti nov računalnik bi najverjetneje izbrala rabljenega in ne novega. Ne vem zakaj, ampak me vleče bolj k temu. Sicer ga še sedaj ne potrebujem, ker moj dela res perfektno še (hvala bogu).

Rezultat iskanja slik za rabljeni računalniki

Moj računalnik je namreč rabljen in ga imam sedaj že osmo leto in dela u nulo, ampak če bi pa slučajno čez kakšno leto ali pa dve morala menjati pa bi se odločila za rabljeno verjetno. Ker kaj je narobe z rabljenimi stvarmi? Nič! Vse dela kot je treba, le vedeti morate od koga kupiti pa je to to. Če kupite od nekoga, ki se vam že na pogled zdi, da vas „nateguje“, ne kupit od takšnega, kajti vaš instinkt vam daje vedeti, da bo to zgrešen nakup.

Kajti nekateri so res takšni, tisti bolj kot ne, ko prodajajo sami, tisti nekateri samo gledajo da te olupajo kot banano. Zato pa jaz ko kupujem, kupim preko določenih podjetij, ki le to prodajajo. Če pa res ne veste kam iti, pa povprašajte koga, ki ve, sigurno nekdo v vašem krogu s katerimi se družite ve kako in kaj je treba in kje, kajne?