Elektronika, Nasveti, Nerazvrščeno, Posel, Vsakdan

Alarm lahko marsikaj reši!

Danes je vsepovsod veliko vlomov, od vlomov v hiše do avtov in tako naprej. Nikoli preprosto ne veš kje je kdo da ima slabe namene. Tudi alarmi za avtodom obstajajo, za vse preprosto za vse dobiš alarme! Naj vam povem kaj se je meni zgodilo. Kupila sem si nov avto, pač ne nov, zame je bil nov, ampak je bil rabljen. Imela sem ga par mesecev in po parih mesecih, ko sem se odločila, da grem malce na obisk k svojim staršem in da bom tudi tam kar prespala so mi vlomili v moj avtomobil.

Zvečer smo se vsi lepo spravljali spat in naenkrat meni zunaj tuli alarm na avtu in sprva sem še študirala, pa to nekaj narobe slišim, to ja ne more biti moj avto, ampak ja, nekomu je očitno šel moj prelep avtek v nos, ker je res lepotec, vsak ki ga je videl mi je vedno rekel, če sem si kupila nov nov avto, ampak ne ko sem jim povedala da je ta avto 2013 letnik so se prav čudili, ker je bil res zelo lepo ohranjen in ima res lepe poteze, posebne dodatke, ki avto naredijo bolj modernega. In takrat, ko so mi na lastnem »hofu« vlomili v avtomobil sem si sama pri sebi rekla »HVALABOGU da sem imela alarm na avtu«, kaj bi blo, če ga ne bi bilo?

Morda avta več ne bi bilo, ko bi prišla zjutraj ven, lahko da bi bil cel uničen, bog ve kaj je bil od teh nepridipravov problem! Upam, da se jim bodo prsti posušili, kajti nismo jih dobili, ampak sama sem mnenja, da se vsakemu vrne nazaj – karma! Jih bo že enkrat doletelo duplo nazaj. In tukaj je sedaj dober point, da je dobro, da imaš alarmne naprave, kot na domu, kot vozilu, kajti lahko ti vlomijo še na lastnem dvorišču! Bolje odšteti nekaj eurov več in imaš alarm in si mnogo bolj brez skrbi in bolj mirno spiš. Ni res?