Nasveti, Vsakdan

V tem mesecu imamo poroko!!! Komaj čakam na to, ker imam res neizmerno rada poroke. Pred letom dni je bodoči možek dal moji teti prečudovit zaročni prstan, zdaj pa je že leto naokoli in bosta kaj kmalu že poročena. Saj že nasploh čas hitro mine, njima pa je moral neizmerno hitro iti, sploh, če hočeš imeti neko veliko poroko, kot jo bosta imela onadva potem so res potrebne priprave.

Pa s teto sem šla, ko je šla izbirati in pomerjati poročne obleke. Povem vam samo to, da komaj čakam, da bo mene moj fant zasnubil in da se poročiva. Obleke so tako lepe, že od malega sem vedno hotela se poročiti v lepi beli obleki.

Nikoli sicer nisem hotela imeti neke ful razkošne poročne obleke, ampak da je res top, lepa, sexy, ampak da ni neka cela napihnjena, da bi okrog sebe potrebovala deset metrov, da bi se lahko normalno obračala. Res je, da je ta dan samo enkrat, da se samo enkrat oblečeš v to obleko, ampak je pa nek čar, ki se ga zapomniš do konca življenja. Živimo pravzaprav zato, da se spominjamo vseh stvari, ki smo jih doživeli in jih še bomo. Prihodnost je samo presenečenje.

Zaročni prstani | Močnik

No pa da še povem, s teto sva tudi že planirali sedežni red, kako bo opremljena gostilna v kateri bo čaga, pa kaj bo vse za jest, meni in podobno. To je res svetovno delat, jaz če bi lahko izbirala svoj poklic bi se ziher s tem bavila, z urejanjem in ukvarjanjem porok, tako kot lahko vidimo, da je to poklic v Ameriki, če gledamo filme so tam načrtovalke porok in to. Samo kaj, v naši državi tako tega poklica ni, vsaj jaz ne vem da bi bil. Očitno se bom morala v Ameriko preseliti, haha.